Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Kivu - Colors d'Àfrica

Productes amb tela africana Made in BCN

  • 1
    Mecenes
  • 3.0
    mensuals
  • 0.0
    total

Mascaretes Kivu

Ja és un tòpic dir que les mascaretes han vingut per quedar-se però està clar que durant uns mesos seran un complement en el nostre vestuari. I tots sabem que hi ha dies que tens ganes d’anar més lluït, altres més desenfadat, i ara darrere la mascareta s’amaga el nostre estat d’ànim que podem traspassar amb un estampat original, amb personalitat, com els de les nostres teles.
Ja fa setmanes que vam començar a fer mascaretes pels amics, en aquell moment en què no quedava clar si servien o no, si calien o no... I ara, ja les estem posant a disposició de tots vosaltres. I us hem de confessar que ens ha costat una mica acabar de definir el model definitiu, però estem encantats amb el resultat final. 
Teníem clar que havíem de buscar la millor manera per protegir-nos i hem trobat el cotó hidròfug que alhora serveix de filtre, una gran troballa. Durant 20 rentades manté les propietats filtrants! D’altra banda, calia que s’ajustés bé al nas i després de fer diverses proves, hem trobat el sistema: una peça plàstica nasal reforçada, que alhora es pot doblegar i ajustar a la mida de qualsevol nas. I finalment, la goma: que si prima, que si més gruixuda, que no segui les orelles, que s’adapti... I hem optat per utilitzar goma tova i hem trobat el sistema perquè cadascú se l’ajusti a la mida que li sigui més còmoda. Ah! i també hem deixat un espai per filtre entre les dues teles perquè li pugueu posar un cop rentada 20 vegades. 
Doncs, així són les nostres mascaretes, amb la cara visible de tela africana, de la República Democràtica del Congo i la interior, de cotó hidròfug, per protegir-nos. 
Podeu veure les mascaretes a:
https://www.kivu.cat/botiga/mascaretes/

Kivu - Colors d'Àfrica
14 Juny 2020