Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Kivu - Colors d'Àfrica

Productes amb tela africana Made in BCN

  • 1
    Subscribers
  • 3.0
    monthly
  • 0.0
    total

Introduction

Creem productes amb teles africanes i disseny de Barcelona. Defugim els estereotips i per això les nostres creacions són fetes a Catalunya, perquè la cultura africana ja forma part de la nostra realitat i també podem produir productes des d’aquí, amb la petja de les dues cultures, l’africana i la catalana.

Amb aquest mixt de cultures us proposem productes d’ús quotidià, de decoració i disseny. Tenim un catàleg extens però si hi trobeu a faltar res, escriviu-nos. Apliquem les teles africanes a qualsevol creació i fem projectes i productes exclusius i personalitzats.

Si t’agraden les teles africanes, Kivu és el teu lloc. Aquí trobaràs aquell objecte, detall, peça... que te’n farà gaudir i donarà un toc de personalitat al teu dia a dia. T’hi atreveixes?

No oblidem els orígens d’on venim i on som. Comprem les nostres teles a petits botiguers de la República Democràtica del Congo per tal de contribuir als seus negocis. Alhora, col·laborem amb la Fundació Ilersis de Lleida que produeix les nostres safates. D’aquesta manera, volem posar en valor la nostra responsabilitat social que se suma a una producció sostenible, curosa amb el mediambient.